dijous, 7 de juny del 2012

PER A QUÈ SÓN ELS DINERS

El teatre, així com la resta d'arts escèniques, són activitats que requereixen d'inversió tant en materials com en força de treball humana.
Amb VEUS volem denunciar i exposar la realitat valenciana des de l'autoria dramàtica i, a més, contribuir a la dignificació de la professió artística valenciana.

Amb Valèntia hem dissenyat un muntatge teatral professional recolzat en un reconegut equip tècnic i artístic.   
Tot i que s'ha establert la consigna de la màxima racionalitat en la despesa, no comptem amb cap recolzament o ajuda institucional.
Amb els diners recaptats amb el mecenatge i l'exhibició de l'obra intentarem cobrir les despeses de producció de la creació (vestuari dels actors, material il·luminació i so específic, atrezzo, transport actors, tècnics i dissenyadors en assajos i bolos, cartells, programes de mà, samarretes, telèfon distribució...) i, a més, pagar, encara que simbòlicament, els diferents professionals que hi participen, tant en la creació com en l'exhibició.


Volem, doncs, denunciar la política exercida sobre el País Valencià alhora que recolzar i dignificar la professió valenciana d'arts escèniques.


L'equip de treballadors de Valèntia és el següent:

juanma picazo   
mundi gómez
david alarcón
la gossa sorda 
po poy
samuel domingo
jaume marco
neus alborch
pilar alfonso
ana perpiñan
ramon roselló
laura useleti
imma expósito

més informació: veusvalentia@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada